Плащане на семестриални такси чрез СУСИ – 2018/2019 уч. г., летен семестър

ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ

 

 

Стартира кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за ЗАДОЧНО обучение за летния семестър на 2018/2019 учебна година. Кампанията ще бъде достъпна от студентския профил в периода 09.-31. 01. 2019 г. При нея се използва системата за разплащане на ePay / EasyPay . При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка . Остава необходимостта от записване в отдел "Студенти" .

 

За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси:

https://www.fmi.uni-sofia.bg/bg/node/7411 

 

Кампанията не важи за новоприетите от този летен семестър студенти . Те трябва да заплатят семестриалната си такса по някой от останалите възможни начини.

Забележка: Кампанията е видима и за студентите редовно обучение, но техните такси не са въведени и те няма да могат да генерират заявки и извършват плащане. За студентите редовно обучение ще има втора кампания, която ще бъде обявена допълнително.

 

Подробна информация:

https://www.fmi.uni-sofia.bg/bg/plashchane-na-studentski-semestrialni-taksi-0

 

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администратора на СУСИ за Факултета по славянски филологии инсп. Емилиян Николов на адрес:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , тел. 9308 387 , каб. 132 - Ректорат.